Det vägledande samtalet
Ibland är livet inte som man tänkt sig och det kan vara skönt att få samtala med någon utomstående. Samtalet och stödet kan vara en hjälp när du känner Dig nedstämd eller orolig, när Du har drabbats av sorg eller förlust, när Du går igenom en kris eller när Du känner dig låst i Din nuvarande situation. Kanske står Du  inför ett vägval i livet och inte vet hur Du ska gå vidare. Kanske behöver Du bryta dina invanda tankemönster och utforska nya möjligheter. Kanske behöver du hjälp med att hantera stress och oro. Har du eller någon anhörig en beroendeproblematik? Det kan gälla beroende av alkohol, relationsmissbruk, arbetsnarkomani eller att man är ett vuxet barn till en missbrukande eller dysfunktionell förälder.
Förutom enskilda samtal tar jag även emot par som tillsammans bestämt sig för att gemensamt försöka lösa en situation och komma vidare.
Tillsammans utforskar vi vad som är just dina behov och hur Du kan förverkliga det du vill uppnå.
Jag erbjuder Dig samtal i en lugn och trygg miljö. Där vi sorterar upp Dina tankar och känslor. Om behov finns kombinerar vi samtalet med Mindfulness för att få bästa möjliga effekt.
Välkommen att höra av dig till mig för mer info eller för att boka tid!